Uskoplje.net

Pet19012018

Zadnja izmjenaUto, 15 Kol 2017 6am

Izdvojeni komentari!
Back Naslovna Lifestyle

[VIDEO] "Za koga si još tako lijepa" nova pjesma uskopljaka Josipa Kusture

[VIDEO]
Sa prvim danima proljeća, izuzetan glazbenik iz Uskoplja Josip Kustura "Joop" je regionalnu publiku zaveo megahitovima ‘Samo je Sava znala da si prava‘ i ‘Ko sad ljubi oči te‘ pripremio je novo glazbeno iznenađenje.

Opširnije...

[VIDEO] Pogledajte novi nastup Nike Jurina

[VIDEO] Pogledajte novi nastup Nike Jurina
Prvi duel u emsiji su otvorili su Nihad Avdić Nido (59) iz Beča i Nikola Jurina zvani Niko (59) iz Gornjeg Vakufa - Uskoplja. Oni su se odlučili u drugom krugu predstaviti pjesmama koje kod publike bude emocije i sjećanja na neka prošla ljepša vremena.

Opširnije...

Škola glazbe "Cantabile" vas poziva na koncert!

Škola glazbe
Škola glazbe “Cantabile” i J. U. „Centar za obrazovanje i kulturu G. Vakuf – Uskoplje“ Vas pozivaju na koncert S.G.Š. Jakova Gotovca Novi Travnik.

Opširnije...

[VIDEO] Nikola Jurina oduševio žiri svojom izvedbom pjesme Mitra Mirića

Nikola Jurina
Naš sugrađanin gosp. Nikola Jurina (59) iz Dobrošina, poznatiji kao Mitar, bio je odličan u sinoćnoj emisiji „Nikad nije kasno“ koja se emitira na OBN televiziji.

Opširnije...

Glazbeni centar "HARFA" organizira koncert

Glazbeni centar
Glazbeni centar "HARFA" Antonio Vilić održava godišnji koncert u kojem nastupaju učenici glazebnog centra. Koncert će se održati u Domu kulture 07. lipnja 2016 godine s početkom u 19h. Organizator i voditelj koncerta je Antonio Vilić.

Opširnije...

[VIDEO] Jakov Juričević oduševio nastupom u showu "Zvezde Granda"

Jakov Juričević oduševio nastupom u showu
Jakov Juričević (20) iz Uskoplja, Bosne i Hercegovine, predstavio se u prvom krugu “Zvezda Granda” pjesmom “Polomio vetar grane” Marinka Rokvića. Nakon prve pjesme dobio je pet glasova i već na prve taktove druge pjesme “Ti si žena koju ludo volim” Save Radusinovića žiri je spustio sve zidove. Konačan rezultat bio je šest “da”.

Opširnije...

[AUDIO] Pjesma Posljednja želja - Josipa Perića iz Ždrimaca

[AUDIO] Pjesma Posljednja želja - Josipa Perića iz Ždrimaca
Naime, Josip Perić je rođen u Ždrimcima i kako kaže za sebe, odrastao je uz rock glazbu pri čemu posebno izdvaja bendove kao što su Divlje Jagode, Bijelo Dugme, Parni Valjak, ali i ostale rock bendove koji su djelovali na području ex Jugoslavije.

Opširnije...