Uskoplje.net

Pet19012018

Zadnja izmjenaUto, 15 Kol 2017 6am

Izdvojeni komentari!
Back Naslovna Lifestyle Rubrike lifestyle Glazba [VIDEO] Jakov Juričević oduševio nastupom u showu "Zvezde Granda"

[VIDEO] Jakov Juričević oduševio nastupom u showu "Zvezde Granda"

Jakov Juričević oduševio nastupom u showu
Jakov Juričević (20) iz Uskoplja, Bosne i Hercegovine, predstavio se u prvom krugu “Zvezda Granda” pjesmom “Polomio vetar grane” Marinka Rokvića. Nakon prve pjesme dobio je pet glasova i već na prve taktove druge pjesme “Ti si žena koju ludo volim” Save Radusinovića žiri je spustio sve zidove. Konačan rezultat bio je šest “da”.

 “Dala sam glas kako bih malo plesala i vidjela kolege budući da su mi daleko”, rekla je Marija, a Jelena se djelimično složila.

“Tako je jer se mi volimo dodirivati i maziti ispod stola i ljubiti u mokre brkove” rekla je Jelena, a publika je prasnula u smijeh.

“Ja sam te zamolio da nas razdvojiš jer nisam mogao živjeti od Karleuše”, našalio se Lukas. Popović je prekinuo šalu i vratio temu na kandidata.

Tajanstveni nije dao Jakovu glas jer mu je zamjerio interpretaciju. Lukas ga je pohvalio i rekao: “Ako ne prođeš dalje sa šest glasova ja ću štrajkati glađu”. Pogledajte i ostale komentare žirija i konačnu odluku produkcije u priloženom videu.


www.uskoplje.net

Komentara  

 
+10 #3 Ivana 04-10-2016 11:27
Bravo Jakove,mozes biti ponosan na to kako si predstavio sebe ( a i Uskoplje ;) ) sretno ti i dalje,prosao ne prosao neka ti to bude jos jedno iskustvo u daljem napredovanju.
P.S. Nemoras ti prelaziti na "drugu stranu" tvoji trileri su sasvim OK ;)
Prijavi Administratoru
 
 
-6 #2 hit radio 03-10-2016 10:04
Jesu li bili izbori i u Uskoplju 8)
Prijavi Administratoru
 
 
+8 #1 hit radio 02-10-2016 13:52
SUUUPERRR!
Prijavi Administratoru
 

Dodaj komentar

Komentari odražavaju stavove i mišljenja osobe koja ih piše, stoga portal Uskoplje.net ne preuzima nikakvu odgovornost za niti jedan komentar, nego isključivo osoba koja ih piše budući da se komentari automatski javno objavljuju.
Svi komentari koji vrijeđaju druge ljude (po spolu, vjeri, kleveti i sl.) se mogu prijaviti klikom na opciju "Prijavi Administratoru" u donjoj desnoj strani komentara gdje morate navesti Vaše ime i razlog zašto bi neki komentar trebao biti uklonjen. www.uskoplje.net

Sigurnosni kod
Osvježi