Uskoplje.net

Pet19012018

Zadnja izmjenaUto, 15 Kol 2017 6am

Izdvojeni komentari!
Back Naslovna Lifestyle Rubrike lifestyle Glazba [VIDEO] Pogledajte novi nastup Nike Jurina

[VIDEO] Pogledajte novi nastup Nike Jurina

[VIDEO] Pogledajte novi nastup Nike Jurina
Prvi duel u emsiji su otvorili su Nihad Avdić Nido (59) iz Beča i Nikola Jurina zvani Niko (59) iz Gornjeg Vakufa - Uskoplja. Oni su se odlučili u drugom krugu predstaviti pjesmama koje kod publike bude emocije i sjećanja na neka prošla ljepša vremena.


Nikin "protivnik" Nihad otpjevao je pjesmu „Most do moga zavičaja“ koju u originalu izvodi Nedeljko Bilkić.

Nakon Nihada, Niko je otpjevao pesmu svog idola Mitra Mirića „Da li si me poželela“, koja je posebno "bacila" u sevdah Romanu Panić.

Zajedničkim snagama ova dva sjajna pedesetdevetogodišnjaka zapjevala su pjesmu „Sjaj meseče“ koja je oduševila Žiku Jakšića, ali i publiku.

Nastupe pogledajte klikom na OVAJ LINK

Dodaj komentar

Komentari odražavaju stavove i mišljenja osobe koja ih piše, stoga portal Uskoplje.net ne preuzima nikakvu odgovornost za niti jedan komentar, nego isključivo osoba koja ih piše budući da se komentari automatski javno objavljuju.
Svi komentari koji vrijeđaju druge ljude (po spolu, vjeri, kleveti i sl.) se mogu prijaviti klikom na opciju "Prijavi Administratoru" u donjoj desnoj strani komentara gdje morate navesti Vaše ime i razlog zašto bi neki komentar trebao biti uklonjen. www.uskoplje.net

Sigurnosni kod
Osvježi