Uskoplje.net

Pet19012018

Zadnja izmjenaUto, 15 Kol 2017 6am

Izdvojeni komentari!
Back Naslovna Lifestyle Rubrike lifestyle Glazba [VIDEO] "Za koga si još tako lijepa" nova pjesma uskopljaka Josipa Kusture

[VIDEO] "Za koga si još tako lijepa" nova pjesma uskopljaka Josipa Kusture

[VIDEO]
Sa prvim danima proljeća, izuzetan glazbenik iz Uskoplja Josip Kustura "Joop" je regionalnu publiku zaveo megahitovima ‘Samo je Sava znala da si prava‘ i ‘Ko sad ljubi oči te‘ pripremio je novo glazbeno iznenađenje.

Nazire li se već sada još jedan hit i nasljednica spomenutih uspješnica znat ćemo uskoro, ali ono što je sigurno, kako će vas nova skladba ‘Za koga si još tako lijepa’, koja od danas službeno plovi radijskim eterom osvojiti na prvo slušanje.

Povodom izlaska nove pjesme Josip nam je otkrio kako je pjesma nastala po njegovom osobnom guštu. ‘Za novi singl malo sam promijenio žanr, upustivši se u žešći zvuk. Uvijek pokušavam pružiti najbolje, a nadam se kako će publika to i ovoga puta prepoznati te biti zadovoljna. Pjesmu prati i video spot sniman u Zagrebu i Samoboru, u kojem glumi splitska manekenka Marina Baković, a za koji je zaslužan Dario Godič.’

Za novu pjesmu ‘Za koga si još tako lijepa’, ‘krivac’, kada je u pitanju glazba i tekst je Bojan Stanimirović, a kako je došlo do suradnje otkrio nam je sam Josip, ‘Povezali su nas zajednički prijatelji, te se kroz ugodna druženja rodila ideja o samoj suradnji. Bojana sam upoznao na jednom od koncerata’.

Za potpuni glazbeni doživljaj aranžman i produkcijom svoj autorski pečat dao je Branimir Mihaljević.

U nastavku poslušajte pjesmu i pogledajte spot uskopljaka Josipa!

 


www.uskoplje.net

Komentara  

 
-1 #3 Muzičar 07-04-2017 17:41
Ma zezaš ti Gost!!!haha :lol: :lol: :lol: :lol:
Prijavi Administratoru
 
 
+4 #2 Tutkalo 07-04-2017 12:35
I ja bas ne kuzim ovaj tekst... pjesma je 1 : 1 iako u tekstu pise da tekst i glazbu pripadaju Stanimiroviću koji je iz Amadeus banda... Mozda je bolji naslov cover (jer je razlika samo u izgovoru rijeci...)
Prijavi Administratoru
 
 
+2 #1 Gost 07-04-2017 10:16
pjesma ukradena! Orginal pjesma je od Amadeus Banda - Stopala iz 2011 godine!
Prijavi Administratoru
 

Dodaj komentar

Komentari odražavaju stavove i mišljenja osobe koja ih piše, stoga portal Uskoplje.net ne preuzima nikakvu odgovornost za niti jedan komentar, nego isključivo osoba koja ih piše budući da se komentari automatski javno objavljuju.
Svi komentari koji vrijeđaju druge ljude (po spolu, vjeri, kleveti i sl.) se mogu prijaviti klikom na opciju "Prijavi Administratoru" u donjoj desnoj strani komentara gdje morate navesti Vaše ime i razlog zašto bi neki komentar trebao biti uklonjen. www.uskoplje.net

Sigurnosni kod
Osvježi