Uskoplje.net

Pet19012018

Zadnja izmjenaUto, 15 Kol 2017 6am

Izdvojeni komentari!
Back Naslovna O nama

O nama

Uskoplje.net je nezavisan i objektivan internet portal koji je u privatnom vlasništvu osoba koje ga uređuju. Ideja o osnivanju ovakve vrste portala je nastala zbog nedovoljno informacija o našem gradu, a s radom smo počeli 7. rujna 2009 godine.

 

Misija USKOPLJE.net portala je svakodnevno osvježavanje novosti o Uskoplju čime ćemo prikazati trenutnu situaciju svim našim posjetiteljima u Uskoplju i dijaspori.

 

Prosječno dnevno imamo preko 950 jedinstvenih posjeta, a svakim danom nas posjećuje sve više i više posjetiteljašto nam daje dodatni motiv za daljnji rad. Naši posjetitelji su uglavnom iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Austrije, Njemačke, Sjedinjenih Američkih Država i drugih zemalja.

 

Uvijek smo spremni za suradnju i ukoliko imate bilo kakvih pitanja kontaktirajte nas gdje ćemo nastojati u što kraćem roku odgovoriti na postaveljno pitanje!

 

Iskreno Vaše www.USKOPLJE.net

O nama uskoplje.net

Dodaj komentar

Komentari odražavaju stavove i mišljenja osobe koja ih piše, stoga portal Uskoplje.net ne preuzima nikakvu odgovornost za niti jedan komentar, nego isključivo osoba koja ih piše budući da se komentari automatski javno objavljuju.
Svi komentari koji vrijeđaju druge ljude (po spolu, vjeri, kleveti i sl.) se mogu prijaviti klikom na opciju "Prijavi Administratoru" u donjoj desnoj strani komentara gdje morate navesti Vaše ime i razlog zašto bi neki komentar trebao biti uklonjen. www.uskoplje.net

Sigurnosni kod
Osvježi