Uskoplje.net

Pet19012018

Zadnja izmjenaUto, 15 Kol 2017 6am

Izdvojeni komentari!

SLIKE Gornjeg Paloča i sela Duša

Selo Duša

Zaprimili smo nekoliko sniježnih fotografija iz sela Duša. Uz Jelače, Mračaj, Paloč i Uzrijčje selo Duša spada pod mjesnu zajednicu Uzričje. Naime, to je jedno od mnogih sela u Uskoplju koje je već duži niz godina raseljeno i pusto.

SLIKE Prekrasne slike snijegom prekrivene Vranice

SLIKE Prekrasnse slike snijegom prekrivene VraniceI ove godine ekipa iz eko udruge Aurea Vranica nam je poslala fotografije prekrasne prirode s Vranice (Rasove) gdje je lovački dom. Kako nam kažu, pješačenje do lovačkog doma po snijegu je odlično za zdravlje i duševni mir, a nakon što stignu okrijepe se uz mezu i čašicu ždrimačke rakije.

Bistrica

Bistrica UskopljeUskoplje.net će vam u ovoj rubrici donositi informacije o naseljima koja pripadaju općini GV-Uskoplje. Ukoliko imate želju napisati ponešto o naselju koje je u sklopu naše općine ili nadopuniti već objavljenu vijest možete nam svoje informacije poslati klikom na OVAJ link ili ostaviti informacije u komentarima. Unaprijed Vam hvala!

Bistrica je naseljeno mjesto koja pripada općini Uskoplje i županiji Središnja Bosna, Federacija Bosne i Hercegovine, BiH.

Slike: Fotografije Paloča

Paloč UskopljeIz eko udruge "Aurea Vranica" nam stižu prekrasne slike naselja Paloč kojeg je prekrio prvi ovogodišnji snijeg. Fotografije koje možete vidjeti na dnu članka pokazuju lijepu prirodu i dio gornjeg dijela Paloča, a članovi eko udruge "Aurea Vranica" preporučaju svim našim čitateljima i ljudima dobre volje šetnju i odmor na Podima iznad Paloča te kažu da imamo prelijepu prirodu u što se i sami možemo uvjeriti, ali nas posebno upozoravaju da je čuvamo.

Batuša

Batuša Uskoplje Gornji Vakuf – Bosna i HercegovinaUskoplje.net će vam u ovoj rubrici donositi informacije o naseljima koja pripadaju općini GV-Uskoplje. Ukoliko imate želju napisati ponešto o naselju koje je u sklopu naše općine ili nadopuniti već objavljenu vijest možete nam svoje informacije poslati  klikom na OVAJ link ili ostaviti informacije u komentarima. Unaprijed Vam hvala!

Dobrošin

Dobrošin Crkva sv Ivana KrstiteljaUskoplje.net će vam u ovoj rubrici donositi informacije o naseljima koja pripadaju općini GV-Uskoplje. Ukoliko imate želju napisati ponešto o naselju koje je u sklopu naše općine ili nadopuniti već objavljenu vijest možete nam svoje informacije poslati klikom na OVAJ link ili ostaviti informacije u komentarima. Unaprijed Vam hvala!

Dobrošin je naseljeno mjesto koja pripada općini Uskoplje i županiji Središnja Bosna, Federacija Bosne i Hercegovine, BiH, a nalazi se jugoistočno gledajući na cijelu općinu (udaljeno 7 km od Uskoplja).

Naselja Uskoplja

naselja uskoplje uskoplje.net

Uskoplje.net će vam u ovoj rubrici donositi informacije o naseljima koja pripadaju općini GV-Uskoplje. Ukoliko imate želju napisati ponešto o naselju koje je u sklopu naše općine ili nadopuniti već objavljenu vijest možete nam svoje informacije poslati klikom na OVAJ link ili ostaviti informacije u komentarima. Unaprijed Vam hvala!

Naseljena mjesta u Uskoplju su: