Uskoplje.net

Pet19012018

Zadnja izmjenaUto, 15 Kol 2017 6am

Izdvojeni komentari!
Back Naslovna Vijesti Rubrike Crna kronika

Teška prometna nesreća!

Teška prometna nesreća!
Dana 09.07.2017.godine oko 04:25 sati na magistralnom putu M 16.2 u G. Vakufu - Uskoplju dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali S.A. rođen 1994.godine, nastanjen u G. Vakufu - Uskoplju, koji je upravljao radnim strojem - traktor, bez registarskih oznaka i A.R. rođen 1975.godine, nastanjen u G. Vakufu - Uskoplju, koji je upravljao motornim vozilom marke BMW, registarskih oznaka T23-E-235.

Opširnije...

Nestao S. Šošić!

Nestao S. Šošić!
Dana 05.06.2017.godine oko 20:15 sati u PS Gornji Vakuf/Uskolje prijavljen je nestanak osobe Semir Šošić, rođen 1984. godine inače nastanjen u mjestu Voljevac kod Gornjeg Vakufa/Uskoplja.

Opširnije...

Četvrta najsmrtonosnija cestovna dionica u BiH je Uskoplje - Bugojno

Četvrta najsmrtonosnija cestovan dionica je Bugojno - Uskoplje
Ceste u Bosni i Hercegovini predstavljaju jednu od najopasnijih europskih putnih mreža. U prilog toj tvrdnji idu brojne prometne nesreće sa smrtnim ishodima koje su se dogodile u posljednje vrijeme u BiH.

Opširnije...

U vozilu pronađena droga!

U vozilu pronađena droga!Općinski sud u Bugojnu odredio je jednomjesečni pritvor osobi M.S. iz Gornjeg Vakufa – Uskoplja, koji je osumnjičen za zloupotrebu opojnih droga.

Opširnije...

Ubojice Almase Bilkić u pritvoru

Ubojice Almase Bilkić u pritvoru
Nakon uhićenja zbog razbojništva i ubojstva 70-godišnje Almase Bilkić iz gradskog naselja Gornja Mahala, na Županijskom sudu u Novom Travniku danas je određen jednomjesečni pritvor Nedžadu S. (1995.) iz Viteza i Editi R. (1978.) iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja.

Opširnije...

Pas lutalica izgrizao jedanaestogodišnjaka!

Pas lutalica izgrizao jedanaestogodišnjaka!
Roditelji djece i nastavnici Osnovne škole „Uskoplje“ u Uskoplju ostali su šokirani brutalnim napadom psa lutalice na 11-godišnjeg učenika, koji se dogodio u ponedjeljak za vrijeme velikog odmora u dvorištu škole.

Opširnije...