Uskoplje.net

Uto20022018

Zadnja izmjenaUto, 15 Kol 2017 6am

Izdvojeni komentari!
Back Naslovna Vijesti Rubrike Crna kronika Teška prometna nesreća!

Teška prometna nesreća!

Teška prometna nesreća!
Dana 09.07.2017.godine oko 04:25 sati na magistralnom putu M 16.2 u G. Vakufu - Uskoplju dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali S.A. rođen 1994.godine, nastanjen u G. Vakufu - Uskoplju, koji je upravljao radnim strojem - traktor, bez registarskih oznaka i A.R. rođen 1975.godine, nastanjen u G. Vakufu - Uskoplju, koji je upravljao motornim vozilom marke BMW, registarskih oznaka T23-E-235.

 

Tom prilikom teže tjelesne povrede je zadobio vozač BMW-a, dok je vozač traktora i osoba DŽ.H., koji se nalazio na traktoru, zadobili lakše tjelesne povrede.

Dodaj komentar

Komentari odražavaju stavove i mišljenja osobe koja ih piše, stoga portal Uskoplje.net ne preuzima nikakvu odgovornost za niti jedan komentar, nego isključivo osoba koja ih piše budući da se komentari automatski javno objavljuju.
Svi komentari koji vrijeđaju druge ljude (po spolu, vjeri, kleveti i sl.) se mogu prijaviti klikom na opciju "Prijavi Administratoru" u donjoj desnoj strani komentara gdje morate navesti Vaše ime i razlog zašto bi neki komentar trebao biti uklonjen. www.uskoplje.net

Sigurnosni kod
Osvježi