Uskoplje.net

Pet19012018

Zadnja izmjenaUto, 15 Kol 2017 6am

Izdvojeni komentari!

Motociklist teže stradao u prometnoj nesreći!

Motociklist teže stradao u prometnoj nesreći!
Dana 23.07.2017. godine oko 12:55 sati na magistralnom putu Bugojno – Gornji Vakuf/Uskoplje, u naselju Vrbanja dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali S.H. rođen 1981.godine iz Prozora/Rama sa motociklom Grizzi 125, registarskih oznaka 113-J-409 i E.Č.rođen 1996.godine iz Donjeg Vakufa.

Opširnije...

Rekacija upravnog odbora dječjeg vrtića „Zvončić“ na neprimjereno korištenje imena vrtića


Upravni odbor JU Dječji vrtić „Zvončić“ oštro osuđuje korištenje imena vrtića u svrhu prikupljanja jeftinih političkih bodova. 

Opširnije...

Dragan Čović sa stranačkim izaslanstvom posjetio Uskoplje!

Dragan Čović u posjeti Uskoplju!
Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva Bosne i Hercegovine dr. Dragan Čović boravio je u posjeti Općinskim odborima HDZ-a BiH u Rami, Uskoplju te Fojnici.

Opširnije...

Gornji Vakuf zadržao staro računanje vremena kad 
je Uskoplje uvelo ljetno

Gornji Vakuf zadržao staro računanje vremena kad 
je Uskoplje uvelo ljetno
Vrata prve postaje u središnjoj Bosni na koja smo pokucali u traženju odgovora na sve zaoštrenije pitanje “kako to da Bosanci ostaju vjerni tradiciji svakodnevne suradnje, ali i dalje na izborima podržavaju politiku podjela”, zamalo nam ostadoše zatvorena.

Opširnije...

Poziv župljanima Skopaljske Gračanice - "Ne prodajite svoju očevinu!"

Poziv župljanima Skopaljske Gračanice -
Župnik župe Skopaljska Gračanica je uputio poziv svim vjernicima da ne prodaju svoju očevinu rudniku uglja Gračanica. Navode kako je već spriječeno masovno iseljavanje jer je zaustavljen projekt regionalne deponije na istom prostoru, a sada pojedine vlasti koje upravljaju rudnikom uglja Gračanica kao i pojedini iz hrvatskog naroda koji imaju posjede u okolini rudnika ponovno žele raseliti Hrvatski narod iz ove župe i Skopljske doline.

Opširnije...

Za obnovu krova OŠ Uskoplje 30 000 KM

Za obnovu škole krova OŠ Uskoplje 30 000 KM
Na 51. sjednici Vlade SBK, između ostaloga, donesena je Odluka kojom se odobravaju sredstva u iznosu od 30.000 KM za rekonstrukciju krova dvorane osnovne škole "Uskoplje".

Opširnije...