Uskoplje.net

Pet19012018

Zadnja izmjenaUto, 15 Kol 2017 6am

Izdvojeni komentari!
Back Naslovna Vijesti Rubrike Politika Dragan Čović sa stranačkim izaslanstvom posjetio Uskoplje!

Dragan Čović sa stranačkim izaslanstvom posjetio Uskoplje!

Dragan Čović u posjeti Uskoplju!
Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva Bosne i Hercegovine dr. Dragan Čović boravio je u posjeti Općinskim odborima HDZ-a BiH u Rami, Uskoplju te Fojnici.

Program posjete počeo je sastankom sa OO HDZ-a BiH Rama. Uz predsjednika Čovića sastanku su nazočili i Miljana Glamuzina, v.d. glavni tajnik HDZ-a BiH, Ljubo Bešlić, predsjednik ŽO HDZ-a BiH HNŽ i gradonačelnik Grada Mostara, Josip Grubeša, ministar pravde BiH i Nevenko Herceg, predsjednik Vlade HNŽ-a.

Predsjednika Čovića u Rami je dočekao predsjednik OO HDZ-a BiH Rama Drago Tule, koji je upoznao predsjednika Čovića s dosadašnjim radom općinske organizacije kojoj je on na čelu i sa svim izazovima s kojima se susreće OO HDZ-a BiH Rama.

Na sastanku se, između ostalog, govorilo o trenutnoj gospodarskoj i političkoj situaciji na području općine Prozor-Rama te o aktivnostima koje je potrebno sprovoditi u narednom razdoblju kako bi se olakšala teška gospodarska situacija na ovom području. Posebno se govorilo o infrastrukturi, poljoprivredi i svemu drugom u čemu Vlada županije HNŽ-a sa resornim ministarstvima može dati svoj doprinos.

Izaslanstvo HDZ-a BiH u Uskoplju je dočekao predsjednik OO HDZ-a BiH Uskoplje Dražen Matišić s članovima predsjedništva OO HDZ-a BiH Uskoplje te predsjednikom kluba vijećnika Hrvatske liste u OV Gornji Vakuf-Uskoplje Josipom Hercegom.

Uz predsjednika Čovića u izaslanstvu je bio i Denis Lasić ministar prometa i komunikacija u Vladi Federacije BiH.

Predsjednik OO HDZ-a BiH Uskoplje Matišić zaželio je dobrodošlicu stranačkom izaslanstvu, te ih upoznao s dosadašnjim radom i svim izazovima s kojima se susreće OO HDZ-a BiH Uskoplje i trenutnom političkom situacijom u općini Gornji Vakuf – Uskoplje. Također je izrazio zadovoljstvo suradnjom s rukovodstvom ŽO HDZ-a BiH ŽSB. Poseban naglasak je stavio na dobru suradnju s uskopaljskim gospodarstvenicima, te izrazio nadu da će se takva praksa nastaviti i u budućnosti. Uz zahvalu za dosadašnju nesebičnu potporu uskopaljskim gospodarstvenicima, predsjednik Matišić posebno se zahvalio visokom stranačkom izaslanstvu na potpori projektu dovođenja električne energije na sportsko - rekreacijski centar Raduša.

Na sastanku se razgovaralo i o aktualnim infrastrukturnim projektima s naglaskom na potporu viših razina vlasti za projekt asfaltiranja pristupnog puta prema sportsko - rekreacijskom centru Raduša.

Izaslanstvo HDZ-a BiH na dolasku u Fojnicu dočekao je predsjednik Općinskog odbora HDZ-a BiH Fojnica Branko Stanić i predsjedništvo Općinskog odbora u proširenom sastavu.

Pored predsjednika Čovića na sastanku u Fojnici nazočili su i Marinko Čavara dopredsjednik HDZ-a BiH i predsjednik Federacije BiH, Lidija Bradara, članica Predsjedništva HDZ-a BiH i predsjedateljica Doma naroda Parlamenta FBiH, Denis Lasić ministar prometa i komunikacija u Vladi Federacije BiH i Zora Dujmović ministrica kulture i sporta u Vladi Federacije BiH.

Na sastanku je bilo riječi o aktualnim prilikama u OO HDZ BiH Fojnica, svim projektima od vitalne važnosti za općinu Fojnica koje je potrebno realizirati u sinergiji s višim razinama vlasti te o dosadašnjim i predstojećim aktivnostima OO HDZ BiH Fojnica koje je prezentirao predsjednik OO HDZ-a BiH Fojnica Branko Stanić. Nakon lokalnih izbora, vlast je uspostavljena te je OO HDZ-a BiH Fojnica zadovoljan postignutim rezultatom.

Stranačko izaslanstvo izrazilo je punu potporu radu OO HDZ BiH Fojnica čiji su dosadašnji rezultati zapaženi i vidljivi, a resorni ministri obećali su podršku svim budućim projektima u Fojnici.

Posjet Fojnici završio je obilaskom franjevačkog samostana „Duha Svetoga“, gdje je izaslanstvo HDZ-a BiH razgovaralo s fra Mirom Relotom, gvardijanom i župnikom. VL

Komentara  

 
0 #56 Gastarbajter 04-06-2017 23:46
https://m-mojahrvatska.vecernji.hr/price/gastarbajteri-se-vracaju-kuci-ovdje-je-amerika-samo-puno-nasih-ljudi-to-jos-ne-vidi-1131614
Prijavi Administratoru
 
 
+1 #55 Domoljub 11-05-2017 20:16
Kod nas u Uskoplju je ljepota brate,još tko je imao sreću upast na Trnovacu plaća 500 km stim da moraš ostajat inorekovremeno, jbg rokovi Il u TOM pa svaki treći mjesec plaća.Gdje je bolje šta Oćeš bar sinko svoje kuće!
Prijavi Administratoru
 
 
0 #54 detektor 06-05-2017 03:16
Gost, opet muljas
Prijavi Administratoru
 
 
+2 #53 Test 05-05-2017 14:22
bolje je i tako na kredit po njemackoj nego po uskoplju zivit na tudjim ledjima ili pljackat ljude ako si u politici
Prijavi Administratoru
 
 
0 #52 ajfon 05-05-2017 13:20
nemogu ni iz uskoplja u njemacku ni iz njemacke u uskoplje, di god krenem imam kredit, kad sam poso u njemacku moro podic kredit da onaj stari zatvorim i da imam cim otic, kad sam doso u dojceland ovaki pametan pismen naso poso naravno za[cenzurirano] sam svabu, radim i dan i noc ono sto svabo nece, baustele, 1600 ojera neto, e onda sam digo kredit za perilice , tv, ajfone, kaucije, osiguranja, stan kaucija itd,...doveo fameliju, odveo ih obuc ko ljude nece mene vise niko hebavat po pijacama drito u tom teilor, e sad treba ic na godisnji kako , lipo bmw v6,MR,VBR,GMR, sline, M pakete ima sve ono sto ja bas i nerazumim al neka kad radim toliko mogu i vozat ko covik, i sto je dobro nema kamate na kredit za auto, jest da za kes kosta manje par tisuca ojera al jbg nema kamate bar tako kaze onaj glupi svabo, i kupimo mi njega pa sad cekamo ....
Prijavi Administratoru
 
 
+9 #51 dida 04-05-2017 18:33
Tutkalo pa ni ti je sad pauza, idi ba radi inace neces moci da okrenes vola i janjce na raznju
Prijavi Administratoru
 
 
+7 #50 dida 04-05-2017 18:29
Je ,aha u mc donaldsu zaradiju i priko 1000 euro, samo nazalost samo bruto, 8,60 euro(eno sindikati se jos uvjek bore da im izvucu minimalnu satnicu od 8,70 bruto) puta nekih 160 sati, od toga nesto malo vise od pedeset posto dobije na ruke, ako ima srecu da radi nocnu i vikende pa uz malo dodataka mozda se i dovuce do 1000euro neto, mada i to sumnjam
Prijavi Administratoru
 
 
+7 #49 cibe 04-05-2017 15:28
tutkalo ti si onaj koji mijenja firme jer je nezadovoljan
Prijavi Administratoru
 
 
-7 #48 Tutkalo 04-05-2017 14:42
Pa nisu svi u rovu ko vas dvojica/trojica :D Ima ljudi koji rade po uredima, koji znaju jezik, rodili se tamo, skolovali se tamo, a porijeklom iz Uskoplja. Nije cijelo Uskoplje na skelama i iza metle! Cak se i u McDonaldsu zaradi preko 1000€ tako da ne palamudi dida
Prijavi Administratoru
 
 
+7 #47 Jahalve 04-05-2017 14:06
On je glavni pa moze radit sta hoce a sad nakon pet godina zaraduje 10.000euro plus na crno,a zena 5000euro plus onih troje male djece svako po par tisuca euro, a kad mu je slobodan dan odma namah sa jaranima okrebe vola i par janjica u gradskom parku i to dobro zaliju skupim sampanjcem i viskijom, a poslije feste na kojemu im je halid beslic i haris donovic pjevao a njihov bend svirao za njih pet jarana, sofer ih odveze u limuzini kuci
Prijavi Administratoru
 

Dodaj komentar

Komentari odražavaju stavove i mišljenja osobe koja ih piše, stoga portal Uskoplje.net ne preuzima nikakvu odgovornost za niti jedan komentar, nego isključivo osoba koja ih piše budući da se komentari automatski javno objavljuju.
Svi komentari koji vrijeđaju druge ljude (po spolu, vjeri, kleveti i sl.) se mogu prijaviti klikom na opciju "Prijavi Administratoru" u donjoj desnoj strani komentara gdje morate navesti Vaše ime i razlog zašto bi neki komentar trebao biti uklonjen. www.uskoplje.net

Sigurnosni kod
Osvježi