Uskoplje.net

Sub27052017

Zadnja izmjenaUto, 23 Svi 2017 4pm

Izdvojeni komentari!

KK Uskopljak odličan na 22. Dječjem Karate Balkanskom prvenstvu

KK Uskopljak odličan na 22. Dječjem Karate Balkanskom prvenstvu
19-21.svibnja 2017. održano je 22. DJEČJE KARATE BALKANSKO PRVENSTVO u Istanbulu. Sudjelovale su reprezentacije balkanskih država. Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine natjecatelji iz KK „USKOPLJAK“ ostvarili su odličan rezultat osvojivši 4 brončane medalje i pehar.

Opširnije...

Domagoj Glavaš osvojio 3. mjesto na Prvenstvu Hrvatske u kickboxingu!

Domagoj Glavaš osvojio 3. mjesto na Prvenstvu Hrvatske u kickboxingu!Sportska dvorana “Marino Cvetković” u Opatiji posljednjeg dana u travnju (30.04.2017) ugostila je Prvenstvo Hrvatske u kickboxingu u tri različite discipline. Seniori su se natjecali u disciplinama low kick i light contact, a stariji kadeti u kick lightu. Nastupilo je 215 boraca iz čak 54 kluba iz svih dijelova države.

Opširnije...

Uskoplje ima državnu prvakinju BiH u karateu!

Uskoplje ima državnu prvakinju BiH u karateu!
U subotu 29.4.2017.godine održano je Državno prvenstvo u karateu za djecu na Palama. Sudjelovalo je 100 klubova iz svih dijelova Bosne i Hercegovine s oko 700 natjecatelja.

Natjecatelji KK „USKOPLJAK“ u Uskoplje su donijeli 4 zlatne i 2 srebrne medalje.

Opširnije...

KK Uskopljak odličan na turnirima u Sarajevu i D. Vakufu

KK Uskopljak odličan na turnirima u Sarajevu i D. Vakufu
U nedjelju 2.4.2017.godine KK “USKOPLJAK“ je sudjelovao na Karate Kupu OSLOBOĐENJA memorijal Salko Ćurić koji se održava svake godine povodom dana oslobođenja Sarajeva i sjećanja na Salku Ćurića jednog od utemeljitelja karate sporta na ovim prostorim.

Opširnije...

OK "Sloga" pobjednik Osmomartovskog turnira u Donjem Vakufu

OK
U organizaciji Odbojkaškog saveza ŽSB, Općine Donji Vakuf i Ministarstva znanosti, kulture i sporta ŽSB održan je drugi po redu Osmomartovskom turniru u Donjem Vakufu. Sportskom događaju sudjelovali su klubovi iz Kaknja, G.Vakuf-Uskoplja, Konjica, Jajca, Prozor/Rama, Novog Travnika, Bugojna, Busovače i domaćin Donji Vakuf.

Opširnije...

Odličan nastup KK "Uskopljak" na turniru u Ilidži

Odličan nastup KK
Prošlog vikenda 4-5.3.2017.godine KK „USKOPLJAK“ sudjelovao je na 12. OTVORENOM PRVENSTVU na Ilidži. Na ovom međunarodnom natjecanju sudjelovalo je 1026 natjecatelja, 91 klub iz 6 država.

Opširnije...