Uskoplje.net

Pet19012018

Zadnja izmjenaUto, 15 Kol 2017 6am

Izdvojeni komentari!
Back Naslovna Vijesti Rubrike Vijesti U subotu otvorenje kultnog rock kluba u Uskoplju!

U subotu otvorenje kultnog rock kluba u Uskoplju!

U subotu otvorenje kultnog rock kluba u Uskoplju!
Caffe bar Saloon ponovno otvara svoja vrata u subotu, 29.travnja 2017.godine u 20.00 sati. Na otvorenju vas očekuje dobra atmosfera uz live svirku Taxi benda i Balkan Express-a.

Caffe bar Saloon je poznat kao jedan od najdugovječnijih barova u Uskoplju. Naime, od 1994.godine Caffe bar Saloon vraća Rock'n'Roll u Uskoplje te svojom ponudom okuplja ljude iz cijele BIH koji cijene kvalitetu.

Uz osvježeni izgled lokala, širok asortiman pića, ljubazno osoblje i live svirke zaboravite na vaše dnevne brige i osjećajte se kao kod kuće. Prema riječima vlasnika rad Caffe bar Saloona se neće bazirati na trendovima i glamuroznim reklamama nego na stvaranju opuštene atmosfere i oživljavanje Rock'n'Roll scene u Uskoplju.

Dođite i sami se uvjerite koje je novo najbolje mjesto za zabavu i opuštanje u regiji! Naći ćete nas u Ulici fra Anđela Zvizdovića u Gornjem Vakufu - Uskoplju. Srdačno vas pozdravljamo i očekujemo u subotu, Caffe bar Saloon team!

Komentara  

 
+1 #4 macun 28-05-2017 15:04
Napokon i mi pastiri mozemo do svoje.voljene Stale.
Prijavi Administratoru
 
 
+5 #3 o sole mio 29-04-2017 10:20
STALA, STALA!! SUPER!!!!!!!!!! !
Prijavi Administratoru
 
 
+12 #2 Bla 27-04-2017 18:23
Živjela štala!
Prijavi Administratoru
 
 
+17 #1 Kokalo 27-04-2017 16:46
Napokon! Jedini kafic da nisu cajke, a nadam se da se nece preobrazit radi para u cajkajsko svratiste :)
Prijavi Administratoru
 

Dodaj komentar

Komentari odražavaju stavove i mišljenja osobe koja ih piše, stoga portal Uskoplje.net ne preuzima nikakvu odgovornost za niti jedan komentar, nego isključivo osoba koja ih piše budući da se komentari automatski javno objavljuju.
Svi komentari koji vrijeđaju druge ljude (po spolu, vjeri, kleveti i sl.) se mogu prijaviti klikom na opciju "Prijavi Administratoru" u donjoj desnoj strani komentara gdje morate navesti Vaše ime i razlog zašto bi neki komentar trebao biti uklonjen. www.uskoplje.net

Sigurnosni kod
Osvježi