Uskoplje.net

Pet19012018

Zadnja izmjenaUto, 15 Kol 2017 6am

Izdvojeni komentari!
Back Naslovna Vijesti Rubrike Vijesti Učenici OŠ Uskoplje osvojili prvo mjesto na natjecanju "Lijepa naša"

Učenici OŠ Uskoplje osvojili prvo mjesto na natjecanju "Lijepa naša"

Lijepom našom 2017
11. svibnja 2017 godine je u Fojnici održano natjecanje "Lijepa naša" u kojem su sudjelovale sve škole iz naše županije koje rade po hrvatskom nastavnom planu i programu.

Naši učenici OŠ "Uskoplje" razredne nastave, Josip Knežević (treći razred), Maja Luketina (četvrti razred) i Ivana Miloš (peti razred) su osvojili prvo mjesto od ukupno devetnaest škola koje sudjeluju na natjecanju. Učenike je predvodila učiteljica Jelena Juričić. Natjecanje se sastojalo od tri dijela, pisanog ispita iz hrvatskog jezika i prirode i društva, zatim ppt (Power point) prezentacije i usmenog dijela. Učenici naše škole su doslovno "pomeli" konkurenciju i izazvali oduševljenje kod svih prisutnih članova komisije i gostiju.

Komentara  

 
+10 #3 o sole mio 14-05-2017 16:39
CESTITAM!!!
Prijavi Administratoru
 
 
+12 #2 detektor 14-05-2017 01:13
Bravo, cestitam, svaka cast!
Ponosan sam na vas!
Prijavi Administratoru
 
 
+15 #1 pozitiva 14-05-2017 00:45
Svaka čast, sve ljepša vijest od ljepše...kako je lijepo vidjeti i čuti ovako pozitivne vijesti. Velike čestitke djeci i učiteljicama, super ste !!!!
Prijavi Administratoru
 

Dodaj komentar

Komentari odražavaju stavove i mišljenja osobe koja ih piše, stoga portal Uskoplje.net ne preuzima nikakvu odgovornost za niti jedan komentar, nego isključivo osoba koja ih piše budući da se komentari automatski javno objavljuju.
Svi komentari koji vrijeđaju druge ljude (po spolu, vjeri, kleveti i sl.) se mogu prijaviti klikom na opciju "Prijavi Administratoru" u donjoj desnoj strani komentara gdje morate navesti Vaše ime i razlog zašto bi neki komentar trebao biti uklonjen. www.uskoplje.net

Sigurnosni kod
Osvježi