Muslimani u nasim kaficima

Jedna od najaktivnijih tema na ovom forumu bi upravo trebala biti ovo, dakle
sva zbivanja tijekom izlaznih dana i posebnih projekata u Uskoplju komentirajte u ovom dijelu foruma!

Re: Mundjosi u nasim kaficima

PostPostao/la di me nade » 11 srp 2010 18:45

EJ JOSIPE-K. dovedi ih kuci i banci sa njima koliko hoces i kad hoces
bolje bi ti bilo da sutis nego da baljezgas svasta
nasa dica nece biti u istom kaficu sa njim,kad neidu u skolu skupa zasto bi dolazili u nase kafice pa da poslje pricaju koliko su ustasica pojebali
ali ovo se odnosi samo na jedan kafic u gradu i to CLASIC,zasto ne dolaze u druge cafice(da imaju muda)!!!!!!!!!!!!
ZATO RODITELJI POVEDITE RACUNA DI VAM KCERI PROVODE VECER I S KIME?

di me nade

PostPostao/la roleX » 12 srp 2010 14:42

@di me nade
u potpunosti se slazem sa tobom ...
zasto nedodju u npr. valentino , coco loco , havana ... i ostali kafici a ne samo u klasik
ma daj stvarno sramota na balije ulaze u nase kafice ... a i gazde klasika su za :cryyyy:

roleX

PostPostao/la šetam gradom » 12 srp 2010 14:54

roleX je napisao/la:@di me nade
u potpunosti se slazem sa tobom ...
zasto nedodju u npr. valentino , coco loco , havana ... i ostali kafici a ne samo u klasik
ma daj stvarno sramota na balije ulaze u nase kafice ... a i gazde klasika su za :cryyyy:

u valentinu ionako primitivci ulaze,
coco loco je premal pa se svi gužvaju,
havana je bezveze potrosila pare za preuređenje jer ionako nema svijeta tamo,
charlie radi do 11 ili najkasnije 12 ostale kafice nije vrijedno spominjati,
eventualno štala koja je predaleko i tamo je standardna ekipa,
a jedino classic ima dozvolu za rad do jutarnjih sati tako da je preocito gdje se masa skupi i gdje svi ljudi idu (ionako nemaju gdje), koji ste se vise k***c dovezali classica kad vas svaki gazda kafica gleda isto, a to znaci da on gleda samo svoju zaradu pri čemu je sasvim nebitno tko ce mu dat pare.

šetam gradom

Re: Muslimani u nasim kaficima

PostPostao/la ma ja... » 12 srp 2010 22:13

JEDAN-tema je za povracat...samo MALOUMNIK moze otvorit ovaku temu!!!!
DRUGO-jadni ste,ako tako misljenje imate o kaficima nasim a posebno o klasiku jer vidim da je "meta",pa hallo sto idete tamo,uglavnom vidim da stalno pljujete jedni po drugima tj USKOPLJANI PO USKOPLJANIMA,a da se malo sredite???ma ne vi ste takvi,svoj zivot nemate pa kopate po drugima!!!
TRECE-srca ti sta radi admin ovaj kako ovo moze dopustit,ima ljudi koji su daleko od uskoplja i zele procitat nesto pozitivno nesto lijepo a ne stalna prepucavanja i j..a u zdrav mozak..aaaa da adminu je bitno da ima sto vise posjeta i sto vise idiota koji se ljepe na ove teme poput vas-JADNO!!!
CETVRTO-vasi ocevi vase majke vec normalno komuniciraju s "mundosima" a vi koji pojma nemate o ratu koji pojma nemate o nicemu,tu dotete i kao VI STE PAMETNI,ma hallo o cemu vi??jeste li ikad izasli iz uskoplja,jeste li vidjeli svijet???ZNAM(podebljano)NISTEkoji primitivci koja zaostalost,o moj Boze jadno i kao nazivate se KATOLICIMA,VJERNICIMA...poklopite se i pokusajte ako je ikako moguce bit neprimjeceni...
PETO-sta ako neki od "mundosa" dode na kavu u nas kafic il neka nasa cura ode kod njih na kavu odmah znaci da se zeli jebat s njima il da oni zele jebet nase cure...IDIOTI JEBENI PA KOJI VAM JE K..C STA CE VASA DJECA ZNAT IL NAUCIT OD VAS???mogu sam/a odg NISTA!!!!
PETO-ima na face grupa "Dobrodošli u Gornji Vakuf, grad koji o tebi zna više nego ti" i istina je!!!
pogledajte se u ogledalo i hm..da li vidite svoj lik ma ne,imate strah jer cete vidit MUNDOSA a ne sebe!!!! (sorte na pravopisu)

ma ja...

PostPostao/la lezbaka » 12 srp 2010 23:59

ma ja... je napisao/la:JEDAN-tema je za povracat...samo MALOUMNIK moze otvorit ovaku temu!!!!
DRUGO-jadni ste,ako tako misljenje imate o kaficima nasim a posebno o klasiku jer vidim da je "meta",pa hallo sto idete tamo,uglavnom vidim da stalno pljujete jedni po drugima tj USKOPLJANI PO USKOPLJANIMA,a da se malo sredite???ma ne vi ste takvi,svoj zivot nemate pa kopate po drugima!!!
TRECE-srca ti sta radi admin ovaj kako ovo moze dopustit,ima ljudi koji su daleko od uskoplja i zele procitat nesto pozitivno nesto lijepo a ne stalna prepucavanja i j..a u zdrav mozak..aaaa da adminu je bitno da ima sto vise posjeta i sto vise idiota koji se ljepe na ove teme poput vas-JADNO!!!
CETVRTO-vasi ocevi vase majke vec normalno komuniciraju s "mundosima" a vi koji pojma nemate o ratu koji pojma nemate o nicemu,tu dotete i kao VI STE PAMETNI,ma hallo o cemu vi??jeste li ikad izasli iz uskoplja,jeste li vidjeli svijet???ZNAM(podebljano)NISTEkoji primitivci koja zaostalost,o moj Boze jadno i kao nazivate se KATOLICIMA,VJERNICIMA...poklopite se i pokusajte ako je ikako moguce bit neprimjeceni...
PETO-sta ako neki od "mundosa" dode na kavu u nas kafic il neka nasa cura ode kod njih na kavu odmah znaci da se zeli jebat s njima il da oni zele jebet nase cure...IDIOTI JEBENI PA KOJI VAM JE K..C STA CE VASA DJECA ZNAT IL NAUCIT OD VAS???mogu sam/a odg NISTA!!!!
PETO-ima na face grupa "Dobrodošli u Gornji Vakuf, grad koji o tebi zna više nego ti" i istina je!!!
pogledajte se u ogledalo i hm..da li vidite svoj lik ma ne,imate strah jer cete vidit MUNDOSA a ne sebe!!!! (sorte na pravopisu)

ajde se ubij prije nego što ovo još jednom pročitaš. Slabo komentiram ove postove ali tebi (ma ja...) savjetujem da radiš recenzije prije svakog posta!
klasik je sranje od kafica i poceli su se tamo skupljat. Neke hrvatice i žele balinjskog kitona i obrnuto

lezbaka

PostPostao/la ma ja... » 13 srp 2010 00:14

aaa facinira me tvoj post...FUUUUJJJ SELJANKO IL SELJACINO KAKO TI PASE!!!!!ZAOSTALI STE I JADNI SVOJE PLJUJETE AAAAA FUUJ

ma ja...

PostPostao/la zagreb » 13 srp 2010 00:44

MA JA pusi kitu

zagreb

PostPostao/la josip_k » 13 srp 2010 04:37

Koja demonstracija kulture i umjesnog razgovora, svaka vam čast mislim da uopce ne trebam komentirat sve ove prosle postove nakon svega, dovoljno govore o sebi. Di me nade i Đejms bond uljepsali ste mi dan, hvala vam lijepa, a sad odite psihijatru i izlijecite svoje komplekse koje imate, za vase dobro.
Lijepi pozdrav svim Uskopljanima i Gornjo-Vakufljanima dobre volje.

josip_k
Novi

PostPostao/la uzricki put » 13 srp 2010 07:44

Ej RU08, to ti sad hoces nama da vratis sto smo ti mamu karali kad kod vas nije bilo vise kita? Te cure koje vama dolaze, dolaze zbog toga sto su vec kod nas iskarane i niko ih nece. Eto i nato si ponosan, haha. Bog i Hrvati (BiH)

uzricki put

PostPostao/la bhspartak » 13 srp 2010 15:39

Ej Uskopljani moji!!! oni koji misle dobro ne znaju se izraziti, a ovaj Josip je kao neki intelektualac al je ograničen. prvi dio ti je ok.treba biti široki pogleda,al pitat se zašto oni dolaze u naše lokale. odgovor je dao onaj red union i još tome da kad bude prilika da upropaste što više naše djece,a ona hrvatica koja ide u njihove lokale nek se spasi dok još može ako ne nemoj se zvati hrvaticom jer gaziš po svojoj vjeri!

bhspartak

PrethodnaSljedeća

Natrag na Noćni život

Registriranih korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Yahoo [Bot]