Zatvaranje "disko" kluba aqua

Jedna od najaktivnijih tema na ovom forumu bi upravo trebala biti ovo, dakle
sva zbivanja tijekom izlaznih dana i posebnih projekata u Uskoplju komentirajte u ovom dijelu foruma!

Zatvaranje "disko" kluba aqua

PostPostao/la smajlic » 30 sij 2010 13:41

Jel možda još netko zna nešto više zašto su zatvorili disco aqua-u i koliko je to istina da će sad vlasnici aque zajedno s vlasnicima classica otvoriti nešto zajedničko?

Već se može vidjet suradnja oko besplatne podjele kobasica nakon par popijenih piva :HHHH:

smajlic

Re: Zatvaranje "disko" kluba aqua

PostPostao/la 4 » 30 sij 2010 16:18

i ja sam čuo, a i bolje je s obzirom kako je izgledo taj "disko"
bilo bi bolje da je u classicovom podrumu sve to

4

PostPostao/la prolaznik21 » 30 sij 2010 21:12

Iz pouzdani izvora znam da se nista zajednicko nece otvatat clasik radi kao ndisko club i ostat ce radit kao disco club
samo je dozvoljeno gazdama aqve da prodaju hod dogove (ako ih tako mozemo nazvat) na parkingu od klasika koji zauzmu pola parkinga.

prolaznik21

PostPostao/la tester » 31 sij 2010 12:30

a i glupo bi bilo da idu s njima u biznis ako vec imaju sve dozvole i vlasitit prostor, tako da je prema nekoj logici normalno da sve sami odrade!

bolje je sto je zatvoren jer je ono bila katastrofa od diska!!!

laku noc :HHHH:

tester

PostPostao/la mjurice1 » 02 vel 2010 12:05

Uskoplju treba jedan moderan disco klubu, ali u pravom smislu disco klub

mjurice1

PostPostao/la nadkrstac » 24 srp 2010 11:00

mjurice1 je napisao/la:Uskoplju treba jedan moderan disco klubu, ali u pravom smislu disco klub

mislim da i ovo kafića što ima u uskoplju je ok s obzirom na količinu stanovnika, a da se treba malo uložit u svaki od njih to je super ideja. S druge strane primarni cilj svih gazda je profit tako da ne vjerujem kako ce bit znacajnijih ulaganja!

Također ovi koji budu preko godine u uskoplju znaju da nije ni 20% popunjen grad kao kad su ovi "udarni" praznici, jer vecina misli da u uskoplju niko nista ne radi, a svi piju...

nadkrstac

PostPostao/la đejms bond » 24 srp 2010 13:49

Ispravak netočnog navoda:
Zatvaranje disko kluba aqua = Zatvaranje folkoteke Aqua :hey:

đejms bond

Natrag na Noćni život

Registriranih korisnika/ca: /